• Yolun Sonundaki Ev

    Morsalkım bütün cepheyi sarmış, üç katı aşıp çatıya kadar tırmanmış, salkım salkım çiçekli dallar damdan aşağı sarkıyor. Ardındaki boydan boya balkonları, o balkonlara açılan geniş pencereleri düşünüyor. Kimler var içerde? Gidenler, kalanlar… Çocuklar büyümüştür, gençler çoluk çocuğa karışmıştır, kim bilir nerelerdeler. Umut? Hatırlanması yasak bölge. Her hatırladığında yasak bölgenin dikenli tellerinin içini kanattığı, acıyı bastırabilmek için hemen uzaklaştığı suç ve günah coğrafyası.”

    Bir ülke, bir şehir, bir semt ve bir ev: Yolun sonundaki mor salkımlı ev. Ülkenin yüz yıllık tarihinin kader zincirini kırmak mümkün mü? Yıllarca tüm sakinlerinin birer birer deneyip de başaramadığını uzaklardan gelen çocuk başarabilecek mi? Yoksa bu aile apartmanından çıkan diğer tüm kurbanlar gibi o da zincire eklenecek bir halka mı olacak?

    Oya Baydar, 1913’te bir suikastla başlayıp 1960’lı yıllarda aynı apartmanda kesişen çizgilerle ülkenin son yüz yılının haritasını çiziyor. Yolun Sonundaki Ev, okuyan herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir Türkiye panoraması.

Kitap Adı Yolun Sonundaki Ev
Yazar Oya Baydar 
Yayınevi Can Yayınları
Ebat 12,5 X 19,5
Baskı yılı 6.03.2018
Dil Türkçe
ISBN 9789750736957
165,00 TL
185,00 TL 185,00 TL
350,00 TL 226,80 TL
%40
350,00 TL 226,80 TL
%40
283,82 TL Havale / EFT 315,36 TL Kredi Kartı
Yolun Sonundaki Ev ilk değerlendiren siz olun.

Yorum Gönder

Yolun Sonundaki Ev ürünü ile ilgili soru ve cevaplar

Soru Gönder